In La Parare, Nice Cote d’Azur, heeft elke kamer een eigen ingang met toegang tot een terras die uitzicht geeft op de olijfgaard, bergen en tuin, een lekker zithoekje met een bank en een prachtige open haard en een ruime design badkamer plus een heerlijk ontbijt.

Wij bieden u 4 charmante Kamers

salon
Kapel Kamer
chambre
Terras Kamer
Chambre "La Tour"
Toren Kamer
Chambre "4"
Kamer “No 4”

Voor elke kamer wilden wij een eigen inrichting, stijl en kleur. We hebben rekening gehouden met de stijl van het gebouw en hebben bijzondere aandacht besteed aan de keuze van materialen en kleuren. De inrichting van dit huis is een weerspiegeling van de Provence, strakke lijnen, eigentijds met een meer persoonlijke touch van onze reizen en ons verleden van 10 jaar in Azië.

In La Parare heeft u een hoge kwaliteit bedden en beddengoed.

In de tuin vindt u een ‘honesty bar’ met thee en koffie Nespresso” drankjes, wijn, bier alswel borden en bestek voor een picknick. Een koelkast is ook beschikbaar voor gasten

Hoewel we je aanmoedigen om te ontspannen en om je weg te houden van de onrust van de buitenwereld, is WiFi beschikbaar en er is een tv bij de Sauna.

Ontbijt

Ontbijt is, in onze ogen, een heel belangrijke maaltijden en word genomen, hetzij op een van onze terrassen onder de olijfbomen of, tijdens de koudere dagen, in de prachtige gewelfde woonkamer voor de open haard. Het wordt geserveerd van af 08:30 en lekker rustig als je wakker wordt.

Geen stress,je bent hier lekker om te ontspannener!

Het ontbijt is gevarieerd en overvloedig. De meeste producten zoals brood, cakes, muffins en de kleine verrassingen van de dag zijn huisgemaakt.

Wij serveren vers geperste vruchtensappen en vers fruit, goede koffie, vershillende soorten thee en warme chocolademelk, stokbrood en thuis gebakken bruin brood, ontbijtgranen, yoghurt, gekookte eieren, kaas en vleeswaren en elke dag een kleine verrassing voor het “dessert”.

Als u een intolerantie heeft voor gluten, informeer ons op voorhand en we zullen ons best doen Gluten free produkten te serveren.

Als je lactose-intolerant, kunnen wij u een alternatief geven.

Voel je vrij om ons uw wensen te sturen

Ontbijt op het terras

Breakfast-green-700-600x398Breakfast-terrace-700-600x398-300x199