Avond eten Table d’hôtes

In het algemeen maken wij avond eten ( Table d’hotes) een keer per week, naargelang van aanvraag en er is geen preciese dag van de week.

Alles is natuurlijk home made  en kan beschreven worden als mediterraneen stijl voedsel.We zijn geen chefs maar wij houden veel van eten, een goed glas wijn, goed gesprek en natuurlijk lachen.

Gedurende de zomer zijn wij heerlijk buiten onder de olijfbomen en gedurende de koudere dagen in onze gevelvde salon lekker bij de openhaard.

Wanneer het ons mogelijk is en als er geen table d’hote is kunnen wij af entoe ook nog een persoonlijke maaltijd voor bereiden,wel van te voren even vragen. Het zelfde als er speciale wensen zijn  zoals een fles Champagne of bloemen in de kamer moet zijn voor een speciale gebeurtenis.

In de tuin hebben wij een ”Honesty bar”met verscheidene  drankjes en snacks alswel alle benodigd heden om te picnikken. Er is ook een koelkast om uw eigen spullen koel te houden.

  • Table hotes:allemaal gezamenlijk rond de tafel met eeen set menu.
  • Als er interesse is graag even tegelijkertijd met de kamer boeken. Wij hebben geen restaurant en daarvoor geen stock.Wij organiseren het naargelang aanvraag en mogelijkheden.
  • Prijs is tussen 35 en 50 euro per persoon, aperitif ++, 3 gangen, wijn en koffie inbegrepen.
  • Wel laten weten wanneer er voedsel beperkingen zijn.
  • Minimaal 6 personen.
  • Weet date er geen personeel is wat een voordeel is maar ook zijn beperkingen heeft.
 

Restaurants

Om lekkere restaurantjes te vinden hebben wij een lijst met lekkere restaurantjes die wij allemaal gestest hebben. Naar gelang uw smaak en uw dag tochtjes raden wij u iets leuks aan en natuurlijk kunnen wij ook de reservatie maken.

Kook les

Met het  Restaurant Parcours in Falicon (listé au Guide Michelin) en zijn chef Frederic Galland, kunnen wij kook lesssen voorstellen voor kleine groepjes

frederic-galland-1024x768
The cooking classes are held in a nice and relaxed ambiance. The idea is to have fun and you will be given the recipes to be able to further practice at home:

  • Saturday, starting around 4 pm you meet in the kitchen of Restaurant PARCOURS, and prepare together the starter, main and dessert for the evening.
  • Around 8 pm it’s time to enjoy the results in the restaurant, together with a nice selection of wine.
1_canard-794153
For groups it is also possible to organise wine tastings, olive oil tastings or other themes.