De charmante B&B La Parare Nice Franse Cote d’Azur is een natuurstenen historische boerderij uit de 17e eeuw.

Bed & Breakfast & Wij

 

Wij waren meteen verliefd op dit huis. Het huis die wij beiden in onze droom hadden na al die jaren in Asie geleefd te hebben en over de wereld te hebben gereisd.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt:  of het gaat om lekker te ontspannen, de prachtige streek te bezoeken of voor een romantisch uitje.

Door zijn ligging op de heuvels boven Nice, biedt B&B La Parare zeer veel rust, en een zachte en zuivere lucht we zijn op 550 m hoogte prachtig in de winter en een beetje koeler in gedurende de warme zomers van de Cote d’Azur.

U kunt hier genieten van heerlijk niks doen, prachtige wandelingen,  het schitterende achterland te bezoeken alswel de mooiste gedeelten van de Franse Riviere Cote d’Azur.

Het verblijf in een van de kamers van La Parare, met open haard en prachtige design badkamers gaat om een “speciale” plek waar de schoonheid van het landschap, romantiek en comfort in harmonie zijn.

Opmerkingen:

  • De boerderij  is geheel rookvrij, maar er mag op sommige terrassen gerookt worden.
  • We kunnen helaas geen huisdieren ontvangen.
  • Vanwege de architectuur, is het huis niet geschikt voor jonge kinderen of personen met beperkte mobiliteit.
  • Sydney is in Amsterdam geboren en getogen en spreekt dus Nederlands, Hollandse vader en Franse moeder en komt zinds reeds de leeftijd van 2 jaar in deze streek.Karin is Zweedse, spreekt ook Frans en Engels. Wij hebben elkaar in Asia ontmoet waar wij 10 jaar hebben gewoond en vandaar dat onze dagelijkse taal nog steeds Engels is. Wij genieten nu zinds 12 jaar van La Parare en deze goddelijke streek.